Tag Archives: нови бикини

10 мисли кои ни паѓаат на ум кога купуваме бикини

Во колку реченици од овие 10 ќе се препознаете? Претпоставуваме најмалку во повеќе од пет, а поверојатно дека во сите. 1. Со вакво осветлување во гардеробата и топмодел ќе се чувствува грдо Научно е докажано дека самото размислување дека треба ...

Read More »