Tag Archives: очила за сонце

Уметност на создавање очила за сонце со микро мозаик

Новата колекција на очила за сонце од Д&Г содржи и лимитирана луксузна линија насловена Мозаик. Лимитираната линија е рачно изработена со примена на стара италијанска техника за правење на мозаик. На рамките на очилата прецизно се додаваат мурано стакленца и ...

Read More »

Не мора да се имаат, може само и да се сонуваат: Кристални очила за сонце од Д&Г

Прекрасни модни додатоци ни доаѓаат со колекцијата за пролет/лето на модната двојка Долче и Габана. Ние едноставно не можеме да одолееме на овие топ 4 модни дотатоци, од кои „златниот медал“ дефинитно го доделуваме на фантастичните очила за сонце направени ...

Read More »

Најоригинална кампања за очила за сонце – Карен Волкер и Етничката модна иницијатива

Кој може да одолее на моделите од линијата Визибл. Модната куќа Карен Волкер, специјализирана за очила за сонце, за својата кампања за колекцијата пролет/лето наместо модели ангажираше уметници од здружението Етничка модна иницијатива од Кенија. Уметниците воодушевени го прифатиле учеството ...

Read More »