Тег архиви: олимписки факел

Еве како ќе изгледа новиот олимписки факел

Откако имавме можност да го видиме златниот факел на Дејвид Бекам од 2012 година, како и факелот Chelles & Hayashi од 2016 година, од Бразил, сега имаме прекрасно ремек-дело кое е инспирирано од цвет, а создадено е од Такујин Јошиока. За ...

Повеќе »