Тег архиви: Отавио Мисони

Збогум, Отавио Мисони

Семејството Мисони ја објави смртта на модниот гениј Отавио Мисони, основачот на марката „Мисони“. Отавио Мисони мирно починал во неговиот дом во Варезе. 

Повеќе »