Tag Archives: парасофтин

Прекрасни нежни стапала повторно може да бидат реaлност на секоја жена која, ,држи до себе“

Некои навики се учат уште во детството. Кога бев дете мојата мајка секогаш ме тераше да облекувам влечки. Јас дете како дете не секогаш се придржував до ваквите навики, кога ќе забележеше дека сум боса, веднаш ме прекоруваше. ,,Облечи  влечки или ...

Read More »