Tag Archives: патики

Тренд од модните писти – дизајнерски патики

Веќе пишувавме за трендот на модните писти од минатата година кога се најавуваа колекциите за оваа пролет и кога повеќе дизајнери ги заменија елегантните високи потпетици со патики! И, патиките оваа пролет се носат во секаква комбинација. А направивме избор од неколку ...

Read More »