Tag Archives: пешкири

Како тоалетот да изгледа убаво без реновирање?

Тоалетот е една од просториите која потешко можете да ја реновирате, но тоа не значи дека повремено не можете да го обновите изгледот. Ви даваме неколку совети кои ќе допринесат вашиот тоалет да изгледа убаво и пријатно без реновирање: Пешкирите ...

Read More »

Хит на летото: По округлите пешкири „полудеа“ трендсетерите

Навикнати сме на пешкирите за плажа во коцкаста форма, па оттука овој нов модел на пешкири брзо се прифати како нешто што носи модна свежина во топлите денови. Зад дизајнот на овие округли пешкири стојат сестрите Ема и Викторија од ...

Read More »