Тег архиви: Philips InnoSpire Essence

Сите предности на инхалаторот Philips InnoSpire Essence, достапен во продажба!

Успешноста на аеросол терапијата зависи од тоа како лекот циркулира низ дишните патишта, степенот на искористливост на лекот, големините и бројот на честичките од растворениот лек и протокот на дишење. Затоа, кога купувате инхалатор за домашна употреба, внимавајте да биде ...

Повеќе »