Tag Archives: платинесто руса

Ви недостига стариот Џaред Лето? Нам, да!

Американскиот глумец и музичар Џаред Лето е речиси непрепознатлив откако ја  избричи брадата, ја истрижа косата и потоа ја обои во платинасто-русо. Не белким и Лето е маѓепсан од стилот на Кардашијан за ваква значајна промена во имиџот, но со ...

Read More »

Платинасто руса како Ким Кардашијан: Како да ја добиете истата боја

Кога платинасто-русата нијанса е во прашање, потребно е мало познавање на боите за бојадисување на коса, доколку оваа трансформација ја правите сами дома. Целта е да се добие многу светла руса коса, а при тоа да ги елиминирате сите можности ...

Read More »