Тег архиви: попуст

„Прада“ чанти на попуст: минус 40 отсто!

Добра вест за купувачите и фановите на Прада. Италијанската луксузна модна куќа Прада се одлучи на смел чекор. Поради забележаниот пад на профитот во текот на минатата година, компанијата направи стратегија за добивка. Почнувајќи од 1 јули во сите продавници ...

Повеќе »

Кејт Спајд чантички за само 28 долари

Мајкл Koрс ги спушти цените на некои од неговите производи за да се приближи и на тинејџерската публика, но Кејт Спајд ја освои тинејџерската публика за само неколку дена штом ги пушти во продажба чантичките од 40 долари. Чантичките на ...

Повеќе »