Tag Archives: порцелан

Супермоделот Миранда Кер дизајнира луксузен порцелан

Поранешниот ангел на Викторија сикрет влезе во возбудлива дизајнерка авантура. Имено, Кер дизајнираше порцелански сервис за чај, кафе, колачиња, како и чинии  благодарение на соработката со Ројал Алберт. Сопругата на Орландо Блум потпиша договор за дизајнирање на порцелански сервис со ...

Read More »

Порцеланот Цептер Мастерпис трпезата ја прави кралска, а оброците ги претвора во свеченост

„Добредојовте во светот на Цептер, свет на здравје, убавина и стил“, вака не пречека Верица Пандиловска во канцелариите на Цептер, лоцирани во СП Планет, на вториот кат. И се тука мириса на луксуз, здравје и убавина, каква што е и ...

Read More »