Тег архиви: работилници

Подготвени да се чувствувате убаво? – Капитол мол го организира Дерма фест 3.0

  Дерма фест на 15. и 16. ноември во Капитол мол Од бесплатни совети и третмани за лице до супер изненадувања ги очекуваат сите оние кои што ќе го посетат Капитол мол на 15. и 16. ноември 2019 година. Еден ...

Повеќе »

Повелете „Во светот на Физиката“ во Скопје Сити Мол

Денес и утре во вашиот омилен Скопје Сити Мол по втор пат ќе се одржи манифестацијата „Во светот на Физиката“ која ќе опфати натпревари, експерименти, работилници, предавања и изложби за сите генерации. Овој настан е во организација на Друштвото на ...

Повеќе »

Одиме во „Киндер Парк“: Летни работилници од 1-ви до 5-ти август

Што ќе правиме во жешките денови во детскиот рај наречен „Киндер Парк“. Освен што ќе уживаме во ладовинката, еве како ќе бидат анимирани креативно вашите деца оваа седмица:                  01.08.2016 – МОРСКИ СВЕТ ...

Повеќе »

Креативно и забавно: Што ќе правиме во „Киндер Парк“ од 15-ти до 29-ти јули

Што ќе правиме во жешките денови во детскиот рај наречен „Киндер Парк“. Освен што ќе уживаме во ладовинката, еве како ќе бидат анимирани креативно вашите деца: 25.07.2016 – ЖИВОТИНСКИ СВЕТ 26.07.2016 – ГОТВИМЕ ЗАЕДНО    27.07.2016 – ИЗРАБОТКА НА ЧЕСТИТКИ ...

Повеќе »

Ајде, во „Киндер Парк“: Летни работилници секој ден!

Што ќе правите вие и вашите деца на ова жешко време од 11-ти до 15-ти јули? Ние ќе одиме во „Киндер Парк“, зашто таму е најдобрата и најкреативната забава во градот.                  11.07.2016 – ПРИНЦОВИ И ПРИНЦЕЗИ                  12.07.2016 – ...

Повеќе »

Што ќе правиме во „Киндер Парк“ од 4-ти до 8-ми јули

Што ќе правиме во жешките денови во детскиот рај наречен „Киндер Парк“. Освен што ќе уживаме во ладовинката, еве како ќе бидат анимирани креативно вашите деца. 04.07.2016 – ГОТВИМЕ ЗАЕДНО 05.07.2016 – УЧИМЕ АНГЛИСКИ 06.07.2016 – БАЛОН ТВИСТИНГ  07.07.2016 – ...

Повеќе »

Креативно и забавно: Што ќе правиме во „Киндер Парк“ од 27-ми јуни до 1 јули

Што ќе правиме во жешките денови во детскиот рај наречен „Киндер Парк“. Освен што ќе уживаме во ладовинката, еве како ќе бидат анимирани креативно вашите деца. 27.06.2016 – ЖИВОТИНСКИ СВЕТ 28.06.2016 – ЗДРАВА ХРАНА 29.06.2016 – ИЗРАБОТКА НА ЦВЕТНИ АРАНЖМАНИ ...

Повеќе »

Што ќе правиме во работилниците во „Киндер Парк“ од понеделник до петок

Веќе ве запознавме со новоста за активностите (работилниците) во детскиот рај наречен Киндер Парк. Но, ако се прашувате како креативно и забавно ќе бидат анимирани вашите деца тука, еве ја програмата. 20.06.2016 – ПРИНЦОВИ И ПРИНЦЕЗИ 21.06.2016 – ПЛАСТЕЛИНИ 22.06.2016 ...

Повеќе »

Едукативна и бизнис програма на Моден викенд Скопје

Денес на  Скопски саем во рамките на едукативната и бизнис програма на Моден викенд Скопје, поддржана од  најсовремената технологија на CISCO Systems TM, ќе се одржи видео конференција (вебинар)  на која основачот на Global Fashion Management Тиери Бајле во живо ...

Повеќе »