Tag Archives: рецепти

Топ 10 најпопуларни рецепти во 2015 година

Гугл ја претстави листата на десетте најпопуларни јадења во 2015 година, а резултатите се добиени на основа на оние рецепти кои најмногу биле барани на Интернет. На првото место се наоѓаат рецептите кои се прават со семки од тиква. Се ...

Read More »

Пролетни домашни овошни шејкови за слабеење

Кога ги пиете домашните шејкови за слабеење телото прима повеќе витамини и минерали од овошјето и зеленчукот отколку кога истите намирници ги јадете посебно. Додека сте на диета, телото бара дополнителна доза на минерали и витамини, а домашните шејкови ги ...

Read More »