Tag Archives: режим

7 чудни диети на славните личности за кои, веројатно, не сте чуле

Убавата телесна форма отсекогаш била предизвик, а за до неа да се дојде се практикувале најразлични формули. Некои од нив и навистина функционирале. Кафка не јадел месо, а супата од компири и печурки била дел од неговото диетно мени Диетата ...

Read More »

Убавите „летни“ тела за на плажа се креираат во зима: 5 начини како

Познато ви звучи поговорката „Убавите тела за на плажа се креираат во зима“? Ако до сега случајно не сте ја чуле, време е да ја запомните. Зашто навистина е така. Иако топлата зимска гардероба, палтата и предимензионираните џемпери, успеваат да ...

Read More »