Тег архиви: резултати

Зошто стомачните вежби ви се без резултат?

Постојано правите стомачни вежби, а сепак и понатаму се соочувате со салото на стомакот, еве зошто. Вежбите за активирање на стомачните мускули едноставно не трошат ни приближно толку калории колку што е потребно да ги стопите маснотиите од стомакот. А ...

Повеќе »

Диета која дава брзи резултати: Пробајте ја Периконе

Популарната Периконе диета е осмислена од доктор Николас Периконе, и освен брзо губење на килограми, диетата гарантира и „пеглање“ на лицето. Периконе е остар противник на ботоксите, смета дека зацврстувањето на кожата може да го направиме со правилно избрана храна, ...

Повеќе »

Еко-акцијата на Елколект резултираше со создавање добри навики

По завршувањето на наградната игра „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ“, показател за успешно реализираната акција на Елколект е фактот што Еко-магацините на Елколект во општините Ѓорче Петров, Карпош, Берово, Богданци и Гевгелија и по завршувањето на наградната игра се ...

Повеќе »

Кога резултатите од фитнес тренинзите стануваат видливи

Почнувате да посетувате фитнес сала и веднаш се поставува прашањето – колку време е потребно за да се видат првите резултати? Истражувањата покажуваат дека резултатите се различни кај секоја личност, кај некои тие се видливи за покусо време, додека други ...

Повеќе »