Tag Archives: ријана

Ријана обожава балкански креатори

Откако ја видовме во тренерки потпишани од македонскиот дизајнер кој живее во Лондон, Марјан Пејоски, една од најголемите поп ѕвезди Ријана се вљуби во очилата на хрватската марка Шериф едн Чери.

Read More »