Тег архиви: Роланд Симон

Задолжително: #SwissEP претприемачот Роланд Симон во Јавна Соба ќе предава за брендинг

Брендинг е главната тема на настанот Кафе со експертот на кој #SwissEP претприемачот Роланд Симон за сите заинтересирани ќе одржи предавање во Јавна Соба на 13-ти февруари, среда, започнувајќи од 18 часот. „Експертот на предавањето ќе ја објасни методологијата како ...

Повеќе »