Tag Archives: РУСКИ „НОРДВИНД“

Руски „НОРДВИНД“ се презентираше пред македонската деловна јавност

Денес, во Скопје, рускиот авиопревозник „Нордвинд“  потпиша договор за соработка со ТА „Атлас плус“ членка на Македонско-руска стопанска комора, со што македонската туристичка агенција „Атлас плус“, станува генерален агент за продажба на авиобилетите на „Нордвинд“ за македонскиот пазар. На деловниот ...

Read More »