Тег архиви: садење

Не постои полесен начин за релаксација од престој во убаво уреден двор!

Периодот на есен е идеално време за посадување на надворешни растенија. Тие освен што носат многу радост за очите, исто така ја смируваат нашата енергија, и ни помагаат да се одмориме. Убавиот двор или балкон е идеално катче за релаксација, ...

Повеќе »