Тег архиви: саем за венчавки

Александра Илиевска домаќин на 9-от Саем за венчавки од 22 до 24 февруари

Во организација на интернет магазинот www.vobelo.com  се организира 9тиот саем за венчавки, а локацијата е традиционално хотелот Александар Палас. Саемот е закажан од 22 до 24 февруар. Програмата е интересна и интерактивна. Оваа година ќе има изложувачи и од Грција,Шпанија Италија и ...

Повеќе »