Тег архиви: Салваторе Монети

Кралот на машката мода Салваторе Монети со композиција на Скопски фестивал!

Европа го познава како крал на машката мода, лидер на модната империја Еди Монети, на Италијанците пак, освен по елеганцијата која ја диктира, Монети им е при срце со музиката со која ги допира.

Повеќе »