Tag Archives: Sami the Seal

Sami the Seal – најдобриот инхалатор за деца

Sami the Seal, инхалаторот наменет за деца, од врвната марка Philips, има форма на фока и дизајн прилагоден за најмалите и најмилите – децата. Погоден е за константна употреба во болница или дома. Единствената Side Stream аеросол технологија обезбедува брза ...

Read More »