Тег архиви: санкање

И санкањето „топи“ многу калории

Сега кога го дочекавме снегот, препуштете се на фитнес активностите на снег и останете во топ форма. Иако ви изгледа како забава на снег, санкањето троши дури 362-400 калории на 1 час. Со тоа, санкањето е супер физичка активност не ...

Повеќе »

Зимски рекреации: И санкањето „топи“ многу калории

  Сега кога првиот снег го дочекавме, препуштете се на фитнес активностите на снегот и останете во топ форма. Иако ви изгледа како забава на снег, санкањето троши дури 362-400 калории на 1 час. Со тоа, санкањето е супер физичка ...

Повеќе »