Тег архиви: #СекојКилометарЗначи

Хероите на #СекојКилометарЗначи го посетија СОС Детско село

#СекојКилометарЗначи ја поттикна хуманоста преку донации за СОС Детско село на Skopje Run 10K На 7-ми октомври 2018 година заврши една уникатна приказна. Skopje Run 10K финишираше со рекорден број на учесници и кампања која поттикна зголемување на филантропијата во ...

Повеќе »

Побрзајте! Во недела се затвора пријавувањето за трчање на Skopje Run 10K

#СекојКилометарЗначи и можноста за купување на хуманитарни километри ќе биде отворена до самата трка Тимот на Сојуз на спортови на Град Скопје заедно со СОС Детско село успеаја да направат кампања која ги поттикна сите пријавени на овогодинешната 10 километарска ...

Повеќе »

Skopje Run 10K и СОС Детско село со голем чекор во поттик на хуманоста преку #СекојКилометарЗначи

Трчањето во Скопје, станува секојдневие. Огромен број заинтересирани учесници добиваат можност да истрчаат десет километри за хумана цел Секоја година сѐ поголем број на луѓе се впуштаат во спортот, посебно во трчањето. Неговата популарност се вивна со Виз Ер Скопскиот ...

Повеќе »