Tag Archives: Селфиш

Книгата на Кардашијан не се продава добро

Бројките покажуваат дека книгата на Кардашијан „Селфиш“ не поминува добро на пазарот, но старлетата не мисли да престане да „пишува“. Откога се појави во продажба, во мај годинава, книгата на Ким Кардашијан „Селфиш“ која содржи селфи-фотографии на старлетата слабо се ...

Read More »

Ким Кардашијан објавува книга на 352 страници

Кралицата на позизрањето одлучи да ги објави нејзините провокативни селфи фотографии кои биле наменети само за Кајне. Веста за книгата насловена „Селфиш“ доаѓа од твитер профилот на Кардашијан. На дури 352 страници ќе бидат отпечатени слефи фотографиите кои до сега ...

Read More »