Тег архиви: sigma

Постои ли совршен подарок? Да, дијамант од SIGMA Centro Diamanti

Божиќ е близу, одберете го вистинскиот подарок, дарувајте од срце и освојте го срцето засекогаш. Дали сте од оние кои божиќниот шопинг го оставаат за последен миг? Можеби тоа и не би било така, доколку имате јасна идеја што да ...

Повеќе »

Кога мислиме на безвременски празнични подароци, мислиме на SIGMA

Со подарокот може да покажеме многу љубов, почит, посветеност, внимание, нежност… Подарокот е најубав начин да се заблагодариме и да покажеме што чувствуваме. А подарувањето е уметност. Зашто во малото, прекрасно пакетче се сместени нашите најубавите желби како израз на ...

Повеќе »