Тег архиви: скандинавки

Улична мода: Инспирирајте се од стилот на Скандинавките

Во послената деценија скандинавските улици стануваат се поголема инспирација за модните трендови и како да ги комбинираме модните парчиња. Стилизирани до перфекција, Скандинавките почнаа да го негираат минимализмот по кој беа всушност познати со децении. Сега, тие се се поприсутни ...

Повеќе »