Тег архиви: скопје

Со Четкар в сабота во Барбакан

Владимир Четкар со својот секстет овој викенд ќе гостува во Охрид и во Скопје. Во Охрид ќе настапи во Петок, 11 Март во ресторанот Билјанини Извори додека во Скопје ќе настапи во Сабота, 12 Март во Барбакан. На овие два ...

Повеќе »

Ману Чао, Скопје и се разбира, ракија

Од белешките на Ману Чао како го видел Скопје. Ок. Се враќаме на турнејата. По Белград се спуштаме во Македонија. Во Скопје. Не знам што има специјално во ова место, но за нас беше едно автентично доживување. Тоа е еден ...

Повеќе »

Еден многу шик трговски центар со резиденцијален дел: Капитол Мол и Резиденс

Лоциран во срцето на Скопје, во населбата Аеродром, Капитол Мол и Резиденс (Capitol Mall & Residence) се простира на вкупна изградена површина од 33.500 м2, а вкупната инвестиција изнесува 30 милиони евра.

Повеќе »