Тег архиви: социјални мрежи

Бади Винкл – модерна модна икона на социјалните мрежи

За 88-годишната Бади Винкл слободно може да кажеме дека е модерна модна икона на социјалните мрежи. Самата вели дека се чувствува млада во духот, но и во телото. Секојдневно ги расположува своите над 2 милиони следбеници на Инстаграм и Твитер ...

Повеќе »