Тег архиви: Софија Копола

Емили Ратајковски, Софија Копола и Винона Рајдер во кампањата на Марк Џејкобс

Марк Џејкобс продолжува да не изненадува. Во рекламната кампања за есен 2015, на Шер и се придружија и Винона Рајдер, Емили Ратајковски и Софија Копола. За Софија Копола ова не е прва соработка со модниот дизајнер. Режисерката е инаку блиска ...

Повеќе »