Tag Archives: spiewe

Спиењето го открива карактерот – На десна страна спијат добродушните и веселите, луѓето отворени за нови познанства

Научниците тврдат дека токму во сонот се огледува карактерот и душевната состојба на човекот. Оној кој многу спие се плаши од животот. Се повлекува во сонот како што би се вратил во мајчината утроба, а сето тоа за да ја ...

Read More »