Тег архиви: страсти

Владимир Четкар: Колекционер сум на ретки историски книги

„Имам премногу страсти за еден човек. За некои можам да зборувам, а некои ќе ги зачувам само за себе. Покрај музиката, огромна страст ми е историјата. Колекционер сум на ретки, драгоцени историски книги“, вели музичарот Владимир Четкар.  

Повеќе »

Јована Стојменовиќ: Кога има страст ништо не е тешко и никогаш не е здодевно

„Многу луѓе ме прашуваат како можам со години да станувам во пет ипол наутро и секогаш да бидам подготвена за емисија, насмеана, расположена…Одговорот е – страст“, вели убавата водителка Јована Стојменовиќ. 

Повеќе »