Tag Archives: Свети Валентин

Ријана се здружи со Адам Селман за новата кампања на Savage x Fenty

Пејачката Ријана е ѕвезда во новата кампања Savage x Fenty x Adam Selman. Кампањата е за колекцијата на долна облека посветена на Денот на вљубените. Марката за долна облека за првпат соработува со американскиот дизајнер Адам Селман, а резултатот е сензуална ...

Read More »

Неколку занимливости за скандалозната историја на Свети Валентин

Бидејќи околу свети Валентин се создала толкава збрка и недореченост, но и многу контроверзии, католичката црква во шеесеттите години на 20 век го избришала овој светец од црковниот календар. Со бичување на жените се осигурувала плодност Замислете само голи мажи ...

Read More »

Ангелите на Викторија сикрет ве инспирираат каква облека да одберете за Денот на вљубените

Ангелите на Викторија сикрет го прославуваат Свети Валентин нешто порано со цел да ве инспирираат што да облечете за денот на вљубените. Адриана Лима присуствуваше на целодневниот настан на Викторија сикрет во Лас Вегас, облечена во празнична облека. Во нејзиниот ...

Read More »

Инспиративни пораки за Денот на вљубените

Ви треба инспирација за да напишете една необична порака за Свети Валентин. И ние се инспириравме од литературата за да направивме селекција на најоригиналните. Нема потреба од цвеќиња, вечери, срценца, плишани мечиња…Понекогаш само една убава порака може да ви го ...

Read More »

Црвено како страст и љубов, нова колекција на Викторија сикрет за Свети Валентин

Адријана Лима, Кендис Свонепул и Бехати Принслу се главните актерки во новата колекција на долна облека на познатата марка Викторија сикрет. Колекцијата е посветена на Денот на вљубените, Свети Валентин, а кампањата освен со прекрасните девојки е разубавена со срценца ...

Read More »