Тег архиви: Телеком

Реновирани Телеком продавниците во Гостивар и Охрид

Двете продавници нудат интерактивен продажен концепт со мултимедијално искуство за корисниците. Македонски Телеком денеска ја пушти во употреба реновираната продавница во Гостивар, којашто нуди атрактивен, модерен и пред сè пријатен амбиент за корисниците. Со реновирањето, Телеком продавницата во Гостивар доби ...

Повеќе »

Продолжуваме заедно, под еден бренд – Телеком

Отсега на македонскиот пазар ќе биде препознатлив само еден бренд – брендот Телеком. Брендовите Т-Home и T-Mobile згаснуваат, под брендот Телеком ќе се нуди целото портфолио на услуги од Македонски Телеком, наменето за приватни и деловни корисници. Наскоро, компанијата го воведува новиот ...

Повеќе »

Отворена втората реновирана Телеком продавница во Куманово

Продавницата нуди интерактивен продажен концепт со мултимедијално искуство за корисниците. Македонски Телеком денеска ја пушти во употреба втората реновирана продавница во Куманово. Со реновирањето, во целост е променет изгледот на Телеком продавницата  која има сосем нов современ дизајн, а при ...

Повеќе »

Тимот на Телеком и Т-Мобиле ќе трча на Скопскиот маратон за децата со Даунов синдром

112 вработени ќе трчаат за донација од 15 000 евра. Тимот на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија и оваа година ќе учествува на Скопскиот Wizz Air маратон, што ќе се одржи на 10 мај, 2015 година. Вработените во компаниите ќе ...

Повеќе »