Тег архиви: test

Дознај колку си дете во срцето!

Сигурно во животот често се среќавате со најразлични предизвици, дилеми, прашања… Како да постапите во една ситуација, што да одлучите во друга, како да се справите со децата, со семејството, а како со работните обврски. Понекогаш веројатно ви доаѓа да ...

Повеќе »

PHI-Prostate Health Index – прв револуционерен тест за детекција на канцер на простата единствено во Биотек Лабораторија

БИОТЕК Лабораторија повторно уникатна и единствена, во новата година воведе нови анализи кои не се работат во другите лаборатории, меѓу кои и револуционерната анализа: PHI-Prostate Health Index, односно нов тест со софтверски протокол за детекција на канцер на простатата кој ...

Повеќе »

Моден ТЕСТ: Со која икона на стилот се идентификувате?

Интересен моден тест кој ќе разотрие многу за вашиот стил, но и ќе даде решенија за начинот на кој треба да се облекувате и понатаму. Земете пенкало во раката, запишете ги на лист одговорите под а, б и в на ...

Повеќе »

Тест: Проверете кој е совршениот одмор за вас

 Овој тест е наменет само за оние кои 1. прават планови за претстојното летување, 2. се двоумат во избирањето на дестинацијата, 3. не сакаат да ја повторат грешката од претходниот одмор, 4. само фантазираат за идеален одмор. Ако се пронајдете ...

Повеќе »

Омилениот вкус на сладолет открива многу за вас

  Сезоната на сладоледи започна, а за топлите денови да ви бидат поинтересни дознајте што открива за вас сладоледот кој го купувате. Чоколада Вие сте креативни, шармантни, полни со енергија, заводливи и весели. Сакате забава, секогаш сакате да сте во ...

Повеќе »

Стрес-тест: Колку и дали сте под стрес?

Јапонскиот психијатар Акиоши Китаока направи тестирање дали сме и колку сме изложени моментно под стрес, со помош на слика со оптичка илузија. Се што треба да направите е да се сконцентрирате и да гледате во центарот на сликата и така ...

Повеќе »

Тест: Време е за одмор. Се двоумите? Одлуката е ваша!

Внимание! Овој тест е наменет само за оние кои 1. прават планови за претстојното летување, 2. се двоумат во избирањето на дестинацијата, 3. не сакаат да ја повторат грешката од претходниот одмор, 4. само фантазираат за идеален одмор.

Повеќе »

Тест: 10 работи кои ќе откријат дали сте зависничка од чевли

Голем број на жени можат да се пофалат дека се колекционерки на чевли. И штом еден пар од колекцијата застаре, обично колекцијата се дополнува со уште три нови чифта. Проверете дали сте вие вистинска колекционерка на чевли. 1. Дури и ...

Повеќе »