Tag Archives: трендови за лето 2018

Кара Делевињ ги претставува трендовите на невестински фустани

Топ моделот Кара Делевињ ја краси насловната страница на британскиот Вог, додека во едиторијалот ги презентира трендовите на венчални фустани за летната сезона, како и на невестинските модни додадоци. Трендовите вклучиваат и екстравагатни капи, необични велови, но и модели кои ...

Read More »