Tag Archives: Цеца

Зошто децата ви личат на Цеца?

Вие, се разбира, припаѓате на онаа група која не отиде на Ушче за да ја слуша Цеца. И мислите дека Цеца не е Цеца туку е показател колку е длабок амбисот во кој падна Србија. Мислите дека оние 150.000 луѓе ...

Read More »