Тег архиви: црн дроб

Топ 10 намирници – најдобри чистачи на црниот дроб

Црниот дроб е исклучително важен орган во телото. Тој чисти од отрови, ги разградува хормоните и го одржува нивото на шеќер во крвта. Затоа ви претставуваме попис на топ 10 намирници кои почесто треба да ги конзумирате за да го ...

Повеќе »