Тег архиви: црвен кармин

Како ѕвездите во Кан: Топ 3 црвени кармини кои вреди да ги пробате

Заедничко за повеќе од ѕвездите кои дефилираат на црвениот тепих на Канскиот филмски фестивал е црвениот кармин. Црвениот кармин додава гламур и драматичност на севкупниот изглед, особено во свечените пригоди и за вечерните излегувања. Од новата палета на козметичките производи ...

Повеќе »