Тег архиви: убавици

Убавици, заинтересирани сте за моден ангажман во странство?

Модната агенција Пантермоделс посредува во наоѓање на модни ангажмани за македонски манекенки и оние кои сакаат да бидат хостеси во Кина, Индија, Турција и Италија. Во разговорот со Олег Дементиенко, сопственик на модната агенција Пантермоделс, дознаваме повеќе за оваа нивна ...

Повеќе »

Марјана Станојковска: Не посакувам да бидам во туѓа кожа!

„Паметам имав голема температура, но сепак отидов на тој прв кастинг бидејќи не сакав да го пропуштам. Имав 14 години. По изборот, Милиќевиќ ме убеди да станам русокоса, а јас едвај се прифатив таква“, вели една од најактуелните македонски убавици ...

Повеќе »