Tag Archives: Велентино

Што ни носи Валентино за пролет/лето 2014

Екстремна елеганција во име на Валентино е претставена преку фотографиите на Грег Мек Дин. Фотографот Грег Мек Дин работеше на новата кампања за колекцијата пролет/лето 2014 година на италијанската модна куќа Валентино. Креативни принтови,  везови и впечатлив накит доминираат во ...

Read More »