Тег архиви: Велигден

Цептер ни носи велигденска радост и убави подароци

По повод големиот празник Велигден компанијата Цептер (Zepter) организира повеќе дружења со специјални лотарии и подароци. Секој кој ќе се јави на (02) 3118 663 ќе освои подарок кој ќе го добие на специјалното доделување за кое ќе се пријави. ...

Повеќе »