Тег архиви: Велигденски јајца

Велигденски јајца со пруги

Веќе ви предложивме како да ги декорирате велигденските јајца во омбре стил или со принт употребувајќи стара вратоврска. Пругастите јајца се подеднакво впечатливи, а лесно се подготвуваат. Прво, сварете ги јајцата и оставете да се изладат и исушат. Потоа, завиткајте ...

Повеќе »

Стара вратоврска? Суперпогодна за ремек-дела од велигденските јајца

Принтот е во тренд на облеката, замислете си јајца со принт? Возможна мисија! Доколку не сте за омбре стилот, кој ние лично го обожаваме, и во модата и во дизјанот, имате втора шанса. Додуша, имаме и предлог за трета шанса, ...

Повеќе »

Приказна за велигденските јајца – Фаберже

Велигденските јајца „Фаберже“ како уметнички предмети и денес воодушевуваат и предизвикуваат внимание. Последниве години станаа објекти по кои лудуваат руските тајкуни, кои не прашуваат за цена и на аукциите достигнуваат милионски суми.

Повеќе »