Tag Archives: венчаници

Враќање на романтичните, бели, долги венчаници

По разните експериментирања со боите, должините и формите, познатите модни куќи се вратија на класичните, долги и бели венчаници кои ќе бидат тренд во 2015 година. Како детаљ е присутна тантелата, но и велот кој доминара во повеќето колекции. Еве ...

Read More »

Дизајнерката Тања Кокев со бајковита пред-колекција на венчаници за 2015

Пред-колекцијата на Кокев ги најавува венчаниците за 2015 година. Колекцијата се состои од шест модели, а секој модел е претставник на својата под-колекција. „Бев за нијанса посмела и овојпат создадов колекција венчални фустани кои се богати и во крој и ...

Read More »