Tag Archives: видеа

Наоми и Јаху лансираат серија на видеа „Јас сум Наоми“

Наоми и Јаху ќе лансираат серија на видеа кои ќе ни го претстават модниот свет преку очите на супермоделот. Серијата е насловена „Јас сум Наоми.“ Кемпбел во оваа серија е и глумица и продуцент. „Јас сум Наоми“ ќе биде своевиден ...

Read More »

Најновите видеа на Прада како секвенци од филм на Хичкок

Видеата кои ја претставуваат пролетната колекција на Прада, во кои главна улога имаат трите убавици Гема Вард, Џулија Нобис и Ине Нифс, оставаат без здив. Пред објективот на Стивен Мејсел во три различни видеа кои преминуваат од црно-бело во колор, ...

Read More »