Тег архиви: vino

Macedonia meets Austria: Два дена посветени на македонското вино, мода и танци

Производителите на македонските вина ги претставија своите производи на неодамна одржаниот настан во Виена. Двата дена во чест на македонското вино беа збогатени со модни ревии на македонски млади креатори, македонска песна и танци. Изложба на австриската уметница Кристина Ридер ...

Повеќе »