Тег архиви: винска мрежа

Формирана е Балканска винска мрежа

Со потпишување на меморандум за соработка, вчера во Скопје официјално е формирана Балканска винска мрежа. Иницијатор на новата регионална мрежа за соработка е здружението „Вина од Македонија“ и заедно со организациите: Центар за винска култура „Wine Q“ од Србија, здружението ...

Повеќе »