Тег архиви: Вински фестивал 2013

Иво Ивановски: Посетителите ќе можат да дегустираат различни видови на вино и да го одберат својот фаворит!

Винскиот фестивал ќе се случува од 6 до 8 декември на Скопскиот саем со цел да ја промовира винската култура во земјава и пошироко. „ Со оглед на тоа дека доброто вино не оди без добра  квалитетна храна, учесници на ...

Повеќе »