Тег архиви: Винтур

А што би правеле да не ви дојде поканетиот гостин на приемот?

Или на ревија, роденден, журка…Е тоа е главната вест на денот – Армани и е „скар“ на Ана Винтур, главната уредничка на американскиот Вог, зашто не му дошла на ревијата. И оттука почнуваат препукувањата. Додуша и Кавали  се испокара со ...

Повеќе »