Тег архиви: во движење

Корпоративна арена: класичен, бизнис или кежуал изглед?

Порелаксирачиот дрес код има интенција во намалување на хиерархиските бариери кои до сега ја обесхрабруваа поколегијалната работна атмосфера. Модерниот стил дава порака на функционалност и комфор. Сепак, кежуал гардеробата е релативно нова во корпоративната арена и се’ уште не се ...

Повеќе »